Duguláselhárítás Szentendre

Garancia, fix árak, garantált ,minőség, kedvező áron!

Pomáz Budakalász Üröm Szentendre Leányfalu

Fagyökér benövés,Fót,Dunakeszi,gyál,4.kerület duguláselhárítás
Duguláselhárítás

Spirálgéppel vagy ismertebb nevén csatornatisztító-csőgörénnyel. Vagy nagy nyomású mosóval-womával.

Természetesen ipari csőtisztító tisztító gépekkel végezzük a csatorna tisztítási feladatainkat.

Bontás nélkül! Profi Gépekkel, a csővezeték sérülése nélküli tisztítást végzünk.

Szükség esetén azonnali kiszállást is vállalunk!

Hétvégén vagy ünnepnapokon is segítünk!

Minden esetben előre megbeszélt kedvező áron!

-fagyökér benövés megszüntetése

-akna takarítási feladatok

zsírkőtelenítési feladatok

haj, szőr, lerakódás, stb. eltávolítása a rendszerből

 • Esővíz, szennyvíz, tiszta víz, szivattyúzása
 • Rendszer Vízkőtelenítése
 • Átemelő szivattyú- darálós wc tisztítása
 • mosogató szakasz duguláselhárítás
 • kézmosó szakasz duguláselhárítás
 • fali kút szakasz duguláselhárítás
 • wc csésze szakasz duguláselhárítás
 • kád szakasz duguláselhárítás
 • alapvezeték rendszer duguláselhárítás
 • szifon rendszerek duguláselhárítás
 • szifon rendszer duguláselhárítása
 • bidé duguláselhárítás
 • zuhanyzó duguláselhárítás
 • padló összefolyó rendszer duguláselhárítás
 • vizelde szakasz duguláselhárítás
 • Rendszerek Zsírkőtelenítése

Kép

 • Ha a lefolyó kluttyogó hangot ad ki magából.

Hogyha nehezebben folyik le a csatorna a szokottnál.

Ha nagyobb víz mennyiség esetén lassul a lefolyás.

Esetleg kellemetlen szagot áraszt magából a lefolyó.

Mosógép vagy mosogatógép használat után , szokatlan helyekről vízfolyást tapasztalunk!

Nagyobb mennyiségű esőzés után, visszatöltődik a csatorna rendszere.

Akkor valószínűleg teljes vagy részleges dugulás van kialakulóban a csatorna hálózatában .

Kültéri dugulások fajtái

-Aknai dugulás

-Alapvezeték dugulás

-Csapadék víz dugulás

Beltéri dugulások fajtái

-WC csésze dugulás

-Mosdó dugulás

-mosogató dugulás

-padlóösszefolyó dugulás

-bidé dugulás

-pissoar dugulás

-kád dugulás

Kép

Az eldugult lefolyó okozta probléma általában kellemetlen helyzet az ügyfél számára. Ezért sokszor félve fordulnak hozzánk.

Aggodalomra azonban semmi ok, nem tudnak olyan helyzettel hozzánk fordulni amely meglepetést okozna a duguláselhárítás munkakör területein. Nem érdemes hosszú ideig halogatni a duguláselhárító szakember hívását.

Sajnos minél több idő telik el , annál nehezebb dolga van a szakembernek a duguláselhárítás során. Nem ajánlom hogy sorba öntsék egymás után, az eldugult lefolyóba a duguláselhárító szereket. Akár előfordulhat hogy ellenkező hatást is kiválthatunk, ha túlzásba visszük az alkalmazásukat.

Néhány otthoni duguláselhárítási tipp a háztartásunkban!

Hogyan vigyázzunk a lefolyónkra tisztaságára!

Kép

Legyünk résen hogy ne kerűlhessen a lefolyóba ételmaradék vagy fogpiszkáló , esetleg tisztasági betét, nedves törlőkendő, szövet anyagok.

Ha nem vagyunk elég körültekintőek , dugulások alakulhatnak ki a lefolyó vezetékünkben. Ehhez hasonló esetekben érdemes pumpálással kezdeni a duguláselhárítás folyamatát. Ne kezdjük el tele önteni lefolyótisztító szerekkel a rendszerünket .

Hogyha sikertelen a dugulás elhárítás. Hívjunk szakembert vagy esetlegesen megpróbálkozhatunk a kézi csőgörény használatával is.

Érdemes óvatosan eljárni nehogy beleszorítsuk a csatornába a csőgörényt. Inkább próbáljuk forgatni a csőgörényt. Persze a cső átmérő függvényében válasszuk meg a csőspirál átmérőt is.

Vásárlás esetén ne válasszunk túl nagy tisztító fejet. Kombináljunk a pumpával és a csőgörénnyel, hátha sikerrel járunk. Esetleg kitérhetünk a vegyszerek használatára is , inkább használjunk folyékony duguláselhárító szereket, ha már így alakult hogy a lefolyóvezeték eldugult. Tulajdonképpen mindegy melyik vegyszert használjuk a lefolyónkba.

Duguláselhárítás Vegyszerrel, Tévhitek és félre értések, magyarázatai!

Félreértések elkerülése érdekében ,az elején tisztázzuk hogy nem hárítható el minden fajta dugulási probléma, a kereskedelemben beszerezhető duguláselhárító vegyszerekkel. Találkozhatunk azzal a jelenséggel is amikor az ingatlanunkban mindegyik vizes blokk eldugul. Vagy használat esetén az aljzati összefolyón keresztül jön vissza a szennyvíz.

Mutassunk is egy példát . A kertben lévő tisztító aknában összetorlódó, felgyülemlő , vagy éppenséggel kiömlő szennyvíz esetén is hatástalanok a duguláselhárítószerek. Ez azért lényeges hogy ne pazaroljunk erőt, időt feleslegesen, hiszen ebben az esetben a ház körüli eszközeink nem lesznek elegendőek.

Megfelelő eszköz választás

Speciálisan a cél feladatra gyártott tisztitó fejeket használunk. A probléma jellegéhez specifikusan választunk elhárítási módszert. Hiszen legyen az Wc dugulás , mosogató dugulás, zuhany dugulás, kád dugulás, nem mindegy hogyan végezzük el a tisztitást. Tehát dugulás és dugulás között hatalmas különbségek vannak.

Úgy igazak ezek az állítások a duguláselhárító gépek fajtáira is. Ez alatt azt értem hogy csőgörény és csőgörény között is hatalmas különbségek vannak. Nem mindegy a gyártók típusai között is vannak különbségek. Például az egyik gyártó gépe befogja a kisebb csőgörényt is a másiké nem . Ebből adódik , hogy több féle duguláselhárító géppel rendelkezünk. Csatorna kamerák között is van differencia.

Nem megfelelően választott csőgörény

Kiemelt odafigyeléssel végezzünk a duguláselhárítást. A csővezeték esetleges sérülésének elkerülése érdekében. Ebből következik , hogy megfelelő átmérőjű csőgörényt alkalmazunk a lefolyó vezeték átmérőjének függvényében. Tehát nagyon lényeges helyesen megválasztani a csőgörény típusát, a tisztító fej formavilágát. Ezek nem elhanyagolható tények ezen a területen.

Otthoni duguláselhárítási tippek

Érdemes a valóban a megoldható hibajelenségekre koncentrálni. Vázoljunk fel néhányat ezekből. Például a kézmosó dugulás , összegyűlt haj okozta probléma . Gél állagú duguláselhárító szerekkel könnyen orvosólhatóvá válik a hiba jelenség.

Esetleg ilyen egy kézmosó dugulás probléma. Mi kerülhet a lefolyóba, borotválkozás által szőr, haj ,kézmosó gél. Ezek a lég gyakoribb dugulást okozó problémák. Használjunk duguláselhárító szert, viszont ne keverjük össze a tisztító folyadékokat. Akár tömény ecetet is alkalmazhatunk.

Viszont ne keverjük össze, várjuk meg amíg kifejti a hatását. Ezt úgy figyelhetjük meg hogy , gőzöl , hangokat ad ki a lefolyó. Amikór abba maradtak a fent említett jelenségek ,próbáljuk ki hogy mire jutottunk. Nyissuk meg a csapot és nézzük meg lefolyik e a víz. Hogyha még mindig nem sikerült elérnünk a kívánt hatást.

Hogyha ezek után sem sikerült lefolyásra bírnunk a csőrendszert ,hívjunk duguláselhárító szakembert. Beszéljük át rendesen a hibajelenségeket amiket tapasztaltunk , a szerelővel , mondjuk el mivel próbálkoztunk és talán kifáradnak és elhárítják a dugulást ipari gépek segítségével.

Megoszlanak a vélemények hogy a vízsugaras mosás vagy a csőgörényes duguláselhárítás a hatékonyabb. Valójában a csőgörényes duguláselhárítást , leginkább épületen belül illetve rövidebb ház körüli szakaszokon használjuk, kanyargós kisebb átmérőjű csővezetékekben. Persze ezek ipari gépek megfelelő szaktudással egy társasházi vagy egy közületi dugulást is elháríthatunk az eszközökkel.

kép

Hogyha viszont módunkban áll és megtehetjük ,azaz rendelkezünk nagy nyomású csatorna mosóval akkor , célra vezetőbb lehet nagyobb átmérőjű illetve hosszabb csővezetékekben a használata.

Vannak olyan dugulás fajták amelyekkel csőgörénnyel csak több órás kínkeserves módon érhetünk el eredményt. Amíg a magas nyomású mosóval akár fél óra alatt végezhetünk is.

Nem megfelelően használt lefolyórendszereink

Néhány mondatban kitérhetünk a nem rendeltetés szerűen használt szennyvízcsatorna rendszerekre a háztartásokon belül. A túlzott mértékű wc papír használatra lehetne kitérni.

Miért is van ennek a dolognak akkora jelentősége a dugulások kialakulásainak okán. Arról van szó hogyha túlzott mennyiségű papírt használunk, akkor a duguláshoz vezethet.

Mert a lefolyó rendszerekben összetorlódók a wc papír ,ami ugye minden esetben több rétegű. Nem említésre méltatlan a Nem megfelelő öblítés sem. Mind a wc csésze , illetve a többi vizes blokk esetében.

Arról nem is beszélve hogy például egy kamerás csatorna vizsgálat előtt, szinte újszerű állapotra hozhatjuk a Womával a csővezetéket.

Lemoshatjuk azokat a szennyeződéseket amelyek eltakarhatják a feltételezett csőhibákat. Korrektebb képet kaphatunk, lejtés hibáról, illesztési hibáról. Átmérő csökkenésről, fagyökér benövésről.

Magasnyomású mosás közismertebb nevén womázás, azaz Nagy nyomású csatorna tisztítás.

–Sürgős esetben azonnali kiszállással érkezünk.

Magánszemélyek, közületek, cégek, ipartelepek részére egyaránt rendelkezésre állunk.

–Kültéri és beltéri dugulások megszüntetése, minden formába.

-Más duguláselhárítók által nem sikeres duguláselhárítás ,szakszerű elvégzése.

-Csőrendszerbe került, beszorult csőgörények, mosó tömlők vissza szedése, kamerás segédlettel.

–Hosszú cső szakaszok és nagy átmérőjű csövek, aknák, angol aknák, folyás fenekek, tisztítása is.

-El zsírosodott, erősen víz kövesedett rendszerek duguláselhárítása.

-Új csatorna szakaszok átadás előtti mosása

-Csőkamerázás-csatornakamerázás megelőző tisztítás

-Esővíz elvezető, csatorna duguláselhárítása

Womás csatornatisztítás előnyei

-Csőkamerázás-csatornakamerázás megelőző tisztítás

-Esővíz elvezető, csatorna duguláselhárítása

Womás csatornatisztítás előnyei

womás autó

Nagy nyomású vízsugaras mosás amely a leghatékonyabban tisztítja a csővezetéket

Eltávolítja a makacs szennyeződéseket, lerakódásokat, a csővezeték oldalfaláról.

Akár egybefüggő 100 méteres cső hossz tisztítására is alkalmas, berendezésekkel dolgozunk.

A cső átmérő tisztítás lehetőség akár 110mm – től-1000 mmig terjedhet.

Aknák szivattyúzása át szivatására használható.

Megbirkózik a nagy vízkőlerakódással, eltávolítja a cső belső faláról a zsírkövet.

Illetve a fagyökér benövést is kimossa a csatornából, a mosószerek által képződött lepedéket is tisztítja.

A folyékony állagú tisztítószerek által kialakuló sűrű iszapos lerakódással szemben.

A leghatékonyabban jár el mivel a nagy nyomású tisztító fejjel felbontja az iszapréteget.

Többféle mosófej létezik a munka igényéhez szükséges eszközt specifikusan választhatjuk.

A csatornamosással az erős gyökérzet vagy hajszál gyökérzet által benőtt csővezeték is kitisztítható, duguláselháríthatóvá válik.

A womás duguláselhárítás képes kimosni a vezetékből a belekerült törlőkendő, tisztasági betétet is.

A nagy nyomású csatornatisztító gép a lefolyóvezetékbe bele ejtett felmosórongyok, ruhadarabok duguláselhárítására is alkalmas.

Ha frissen felújított háza lefolyó csatorna vezetéke nehezen folyik le és úgy véli hogy a felújítás ,vagy építkezés során a munkások által belekerülhetett építési anyag. Azaz fugázó, csemperagasztó, malter, falazó habarcs, kőpor.

Azonban az eszközök, berendezések minősége a duguláselhárítók feladatainak meghatározó részeit képezik. Ezért dolgozunk a legkiválóbb márkákkal , hogy ne legyenek eszköz korlátjaink és maximálisan el tudjuk végezni a tevékenységi köreinket.

Ezért folyamatosan bővítjük a duguláselhárításhoz szükséges gépparkunkat. Csőtisztító gépekkel, magasnyomású mosókkal, csatorna kamerákkal.

06308205361

Rendelkezünk célzottan egyedileg gyártott duguláselhárító tisztító fejekkel a csőgörényhez.

Amelyekkel gyorsabban , tisztábban, költség hatékonyabban tudunk duguláselhárítást végezni.

Károkozás nélkül, precízen , garanciával végezzük el a dugulás elhárítási feladatainkat.

Szolgáltatási területeink

Szentendre, Pomáz, Leányfalu, Tahitótfalu, Horány , Surány, Pócsmegyer, Budakalász, Üröm,